2024 - Centrum pre deti a rodiny Medzilaborce

DESIGN
FESTIVAL
Title
Prejsť na obsah
Centrum
pre deti
a rodiny
Deň Zeme - čistenie toku rieky Vydraňka - apríl 2024
Vychádzka do prírody - 28.04.2024
Košice - Najmilší koncert roka - výlet 14.04.2024
Veľká noc v CDR 2024
MbS - výlet do Humenného -17.03.2024
KNIŽNICA
Je názov pre novovytvorenú miestnosť, ktorú sa podarilo vytvoriť na základe nápadu nášho pána riaditeľa a zrealizovať šikovnými zamestnancami CDR. Z nevyužitého priestoru, v ktorom sa skladovalo ,,všetko možné,, vznikol nakoniec krásny priestor, ktorý má mnoho využitia. Miestnosť od mesiaca január 2024 sa využíva na: komunitné stretnutia s deťmi, porady s koordinátormi SUS, psychologické stretnutia, doučovanie detí, čitáreň, návštevy z iných zariadení, vzdelávania, prezentácie a ešte veľa iných udalostí. Súčasťou je nová interaktívna tabuľa, ktorá ponúka mnohostranné využitie. Priestor je prevoňaný drevom, vyžaruje z neho pozitívna energia. V tejto novej knižnici sa cítia veľmi príjemne nielen deti, ale aj dospelí a všetci návštevníci , ktorí zavítajú do nášho zariadenia. Ďakujeme.
Výlet do Tatier - Ľadový dóm Hrebienok - 01.03.2024
Triclandia - Starý Smokovec - 01.03.2024 - I. časť
Triclandia - 01.03.2024 - II. časť
Valentínsky ples 17.02.2024 - II. časť
Valentínsky ples 17.02.2024 - I. časť
V sobotu 17.02.2024 si deti v CDR opätovne pripravili a zorganizovali, za pomoci vychovávateliek, „Valentínsky ples“. Dievčatá sa premenili na krásne oblečené slečny a chlapci si namiesto tričiek nahodili košele. Deti si svojpomocne krásne vyzdobili spoločenskú miestnosť, nafúkali balóny, pripravili občerstvenie, hudbu a súťaže. Sú veľmi šikovní, tak si ten ples aj od moderovali. Každá SUS si pripravila úvodný program, navzájom sa privítali, absolvovali súťaže a veľmi „super sa zabavili“. Srdečná vďaka všetkým, ktorí sa podieľali na tejto akcii. O rok znova.
Mestské klzisko - Január 2024
Volejbalový turnaj CDR - deti a vychovávatelia 04.01.2024
Novoročný volejbalový turnaj CDR - deti - vychovávatelia
V novom roku sme v našom CDR zrealizovali prvý priateľský volejbalový turnaj medzi jednotlivými výchovnými skupinami aj zamestnancami THP. V tejto pekne začatej tradícii chceme pokračovať aj v nasledujúcich rokoch, pretože atmosféra a chuť si trošku zašportovať bola úžasná. Vytvorených bolo šesť družstiev. V každom z nich boli deti aj vychovávatelia. Po skončení turnaja SUS získali podľa bodového umiestnenia hodnotné ceny, sladkú odmenu, chutné občerstvenie a ešte si vládali zatancovať na diskotéke. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník pekne začatej tradície priateľského volejbalového turnaja.
Návrat na obsah